„Campania Hai pe net 2015!” este o campanie de incluziune digitală organizată de Fundaţia EOS Romania în parteneriat cu biblioteci publice, telecentre, şcoli.


Anul acesta Şcoala Gimnazială Apold participă la această campania. Perioada desfăşurării campaniei este 23-29 martie 2015. În această perioadă se vor organiza activităţi care doresc să dezvolte competenţe şi abilităţi în domeniul IT al elevilor şcolii noastre.


Principalele teme abordate de campania de anul acesta sunt:„ Hai pe net 2015 ! pentru creşterea şanselor de angajare!” şi „Hai pe net 2015 ! pentru alfabetizare digitală!” Evenimentul derulat în România este parte integrantă a campaniei ”Get online week 2015!” (www.getonlineweek.eu) derulată la nivel European de către organizaţia Telecentre Europe (www.telecentre-urope.org) – o campanie de responsabilizare digitală prin care telecentrele urmăresc stimularea ocupării forţei de muncă, formarea şi certificarea competenţelor digitale (eCompetenţe) precum şi locurile de muncă care necesită utilizarea Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) în comunităţile din întreaga Europă.
Elevii şcolii care au dorit să participe la campanie au aflat despre securitatea datelor pe internet, și-au descoperit și testat abilitățile IT. Ne bucurăm că am putut participa şi mulţumim Bibliotecii comunei Apold pentru găzduire.

http://infoproiect.blogspot.ro/p/blog-page_28.html

Views: 73

Add a Comment

You need to be a member of Unite IT: The e-Inclusion Network in Europe to add comments!

Join Unite IT: The e-Inclusion Network in Europe

© 2019   Created by Unite-IT Manager.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service